קפה ממקינטה של פזטי עם קצפת

Photo by Fernando Andrade
 
מצרכים:
2 כוסות קפה מוכן, 80 מ"ל, שהכנתם במקינטת פזטי שלכם
200 מ"ל שמנת מתוקה
סוכר לפי הטעם
אבקת קקאו לקישוט 

הוראות הכנה:
מצננים 2 כוסות קפה שהוכנו במקינטה.
מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר לפי טעמכם. 
כשהקצפת יציבה מוסיפים לה את הקפה. מתקבל קרם רך אותו תשאירו לקירור במקרר למספר שעות.
לפני ההגשה ניתן להקציף שוב את הקצפת עם הקפה ולהגיש בכוס גבוהה.
ניתן לפזר אבקת קקאו או כל סירופ שאוהבים.

הבטחנו מוגזם? wink תהנו.
 
 

 
x

#{title}

#{text}

#{price}